את 2 בקתות מעיינות אהבה תמצאו ביישוב הפסטורלי רחוב. ניתן לשכור צימר אחד בלבד במתחם או את שני הצימרים יחד. הצימרים מפנקים, נקיים, מרווחים ומאובזרים בכל הדרוש. במתחם החיצוני תיהנו מערסלים, עמדת מנגל, בריכה פרטית ואוויר צח. המיקום של הצימר מאפשר הגעה מהירה אל גן גורו, נחל הקיבוצים, הסחנה, פארק המעיינות ועוד. זוגות שבילו במקום ממליצים עליו כמתחם מטופח, נקי ורומנטי. משפחות נהנות מהמתחם ומזמינות בעבור הילדים הגדולים צימר משלהם. אם אתם מחפשים את המקום לסוף שבוע חלומי, רומנטי ופסטורלי – הגעתם למקום הנכון! הצימרים מפנקים והמארחים אדיבים.
קהל היעד של המתחם 2 הבקתות מתאימות לאירוח זוגי רומנטי, אירוח משפחתי (זוג + ילד), אירוח דתי מסורתי ואירוח של מסיבות רווקים ורווקות. האירוח הוא בבקתות ובחצר הנופש שמקיפה את המתחם. אין להרעיש במתחם. קהל דתי יקבל פלטת שבת ומיחם. יש בית כנסת במרחק הליכה. אין אפשרות להדליק מנגלים בשבת. אפשר לשדרג את האירוח עם תוספת של ארוחת בוקר או עיסוי מפנק (כרוך בתיאום מראש ותשלום נוסף).
מה כולל כל צימר? ג'קוזי פינת מפנק ממתין לכם בכל צימר עם זרמים ומים חמים. הלינה במיטה זוגית נוחה עם מצעים וכלי מיטה. מזגן בכל צימר מבטיח שתוכלו לכוון את הטמפרטורה בהתאם להעדפה אישית. לא שכחנו להוסיף אל כל צימר פינת סלון, מסך גדול עם חבילת ערוצים, מרפסת פרטית עם פינת ישיבה, מטבח מאובזר עם מכונת אספרסו ועוד. הצימרים משקיפים על הנוף הקסום של הרי הגלעד והגלבוע.
מקום אירוח בקתות מעיינות האהבה מפרסם באתר ריזורט מתאריך 12.07.2018
בעל המקום נחמד ומסביר פנים, תמיד היו מים חמים, קיבלנו קפה, תה, סוכר.
-
בתמונות המקום נראה הרבה יותר יפה מהמציאות, המקום לא מתוחזק היטב, המקום מלוכלך, הגינה לא מתוחזקת.
מועד האירוח - ספטמבר 201801.11.2018
10
יעל
היתה לנו חופשה רומנטית ושקטה!
נקיון ותחזוקה:מדהים
שירות ויחס אישי:מדהים
מיקום:מדהים
אמת בפרסום:מדהים
תמורה למחיר:מדהים
+
הצימר נמצא בקרבת מעיינות והאווירה היא פסטורלית ושקטה, קיבלנו חדר נקי, ישנן שלוש בקתות צמודות אחת לשנייה אז מי שמתארח עם עוד זוגות או משפחה מורחבת זה מאוד נחמד, קיבלנו יחס נעים מצד המארחים, ארוחת הבוקר שהוגשה לנו היתה טעימה מאוד.
-
הטלויזיה בצימר לא עבדה והמארחים שומרי שבת לכן קשה לתקשר איתם אם מתארחים בשבת, צריך לבדוק שהכל תקין ועובד לפני כניסת השבת.
מועד האירוח - ספטמבר 201921.11.2019
9.6
עדן
חוויה מפנקת!
נקיון ותחזוקה:מדהים
שירות ויחס אישי:מדהים
מיקום:טוב מאוד
אמת בפרסום:מדהים
תמורה למחיר:מדהים
+
בגדול אהבנו את השירות האישי, הוא היה טוב, לא "הציקו" לנו אבל כן אמרו שהם פה בשבילנו אם אנחנו צריכים, ארוחת הבוקר הייתה מפנקת, המתחם נקי ומתחוזק, מים חמים היו תמיד, התמונות שיש באתר משקפות את המקום, הוא נראה אותו הדבר במציאות.